fbpx
Selecteer een pagina

Over mij 

Ik ben geboren en getogen in Nederland (Eindhoven). Na mijn marketingstudies (best lang geleden!) heb ik meegedraaid op marketingafdelingen van internationale spelers in de retailmarkt. Prachtige tijden, mooie projecten. Daarna ben ik als zelfstandig marketing adviseur aan de slag gegaan. Intussen woon ik al sinds 2003 in België. 

Ik werk al ruim 15 jaar als zelfstandig marketing adviseur voor KMO’s. Omdat ik naast adviseren ook zelf wilde ondernemen ben ik in 2010 een modewebshop gestart die al snel een goede omzet draaide in de Benelux. In 2012 volgde een fysieke winkel.

Met de komst van de Zalando’s kon ik me online niet meer genoeg onderscheiden. Sindsdien ligt de focus op mijn winkels, in 2018 heb ik een tweede winkel onder hetzelfde dak geopend. Omdat ik op een zeer goed team achter me heb kan ik een groot deel van mijn tijd aan Retail Power besteden.  

Het voelt goed dat ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar kan samenbrengen in Retail Power.  Ik heb marketingprojecten voor multinationals gedaan én ik heb kmo’s en kleine zelfstandigen begeleid. Bovendien ben ik niet enkel adviseur, ik heb alles zelf in de praktijk uitgetest bij mijn eigen retailbedrijf en bij retailklanten. 

Van strategie tot uitvoering, van e-commerce tot fysieke winkel. Ik heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om andere retailers te
helpen met krachtige, persoonlijke marketing

En privé?

Ik ben verhuisd naar België voor de liefde van mijn leven, Thierry. Moeder van drie kinderen van inmiddels 14, 12 en 8 jaar. Eén jongen, twee meisjes. Met een grote passie voor ondernemen, mode en avontuurlijke reizen.

Ik ben van nature heel no-nonsense ingesteld en houd van een directe, hands-on aanpak. Daarom werk ik ook zo graag voor kleinere bedrijven. Hier kan ik snel schakelen én dus op korte termijn veel resultaat boeken. Daar doen we het voor!

Contact::

Retail Power
Langestraat 65
1750 Lennik
T: 0473 750058
ankie@retailpower.be

Voordelen:

  • >20 jaar marketingervaring
  • Eigenaar van retailzaak
  • Focus op resultaat & rendement
  • Adviseur én ondernemer

Volg mij op: