fbpx
Selecteer een pagina

Over mij 

Ik ben al ruim 15 jaar marketingadviseur voor zelfstandigen en kmo’s. Na mijn marketingstudies (best lang geleden!) heb ik meegedraaid op marketingafdelingen van internationale spelers in de retailmarkt. Prachtige tijden, mooie projecten. Daarna ben ik als zelfstandig marketing adviseur in België aan de slag gegaan. 

Maar toch, het bleef bij mij kriebelen. Ik wilde naast adviseren ook zelf ondernemen. Dat resulteerde in 2010 in een online retailbedrijf, dat nog steeds bestaat en inmiddels ook een fysieke winkel heeft. Ook een hele uitdaging!

Ik heb te veel energie om mij volledig op één bedrijf te richten. Ik wil analyseren, kritisch meedenken, vooruitgaan en het verschil maken.  Hier ben ik sterk in. Ik wil ondernemers helpen die geen tijd of te weinig kennis hebben om hun marketing te laten renderen. En  hun bedrijf te doen groeien. 

Want zo ben ik dan wel weer. Je moet het wel ergens voor dóenNiet elke euro zal direct verdubbelen, maar onder aan de streep moet je wel zien welke marketingtools omzet brengen. En met welke je beter direct stopt. 

Daarom werk ik het liefst voor kleinere bedrijven. KMO’s zonder eigen marketeer,  maar met passie en inzet. Een slimme marketingstrategie is hier juist noodzakelijk om gezond te ondernemen.

Die bedrijven wil ik helpen. Vanuit mijn eigen sterke punten, dus inclusief:

Aandacht voor strategie én uitvoering

Automatische focus op budgetten en rendement

Grote belangstelling voor online marketing

En toch ook een beetje met mijn eigen mix van Nederlandse daadkracht en Belgische bescheidenheid 😉

En privé?

Ik ben opgegroeid in Nederland, bij Eindhoven. Verhuisd naar België voor de liefde van mijn leven, Thierry. Moeder van drie kinderen van inmiddels 12, 10 en 6 jaar. Eén jongen, twee meisjes. Met een grote passie voor ondernemen, mode en avontuurlijke reizen.

Ik ben van nature heel no-nonsense ingesteld en houd van een directe, hands-on aanpak. Daarom werk ik ook zo graag voor kleinere bedrijven. Hier kan ik snel schakelen én dus op korte termijn veel resultaat boeken. Daar doen we het voor!

Contact::

KMOmarketingadvies
Ninoofsesteenweg 247
1700 Dilbeek
T: 0473 750058
ankie@www.retailpower.be

Voordelen:

  • >20 jaar marketingervaring
  • Eigenaar van retailzaak
  • Focus op resultaat & rendement
  • Adviseur én ondernemer

Volg mij op: