fbpx
Selecteer een pagina

Trek méér mensen naar je winkel met Facebook 

 

Als retailers contact met mij opnemen dan is hun eerste vraag: hoe trek ik meer klanten naar mijn winkel

Dit is inderdaad een grote uitdaging voor alle winkeliers, of je nu een kledingzaak hebt of een fietsenwinkel. Je moet steeds meer moeite doen om klanten naar je winkel te trekken, consumenten shoppen vaker online, zijn minder trouw en worden prijsgevoeliger.

Ook de marketing is veranderd.  Social media wordt steeds belangrijker.
Maar …. dit betekent ook dat er enorm veel mogelijkheden zijn als jij slim gebruikt maakt van social media zoals Facebook. Je kunt een goede band opbouwen met je huidige klanten maar ook heel gericht nieuwe klanten trekken. 

Facebook marketing is de marketingtool die mij en mijn klanten het meeste opbrengt. Momenteel komt 30% van mijn winkelbezoekers via Facebook.  Maar stel dat je via Facebook al 10% méér klanten zou trekken? Dit is echt voor élke winkel gemakkelijk haalbaar met de juiste aanpak.

In mijn e-book Facebook Power deel ik de succes-strategie die ik zelf al jaren gebruik voor mijn eigen winkels én voor mijn klanten. Hij is heel eenvoudig maar geen enkele winkel gebruikt hem. 

En jij? Krijg jij momenteel al veel klanten over de vloer dankzij je Facebook marketing?

Ja? prima, ga zo door!
Nee?

Download hieronder dan  mijn gratis e-book Facebook Power!

E-book Facebook Power

Het e-book voor winkels die méér klanten willen trekken met Facebook marketing.  Méér klanten, fans & omzet?

Schrijf je in op mijn mailinglijst voor krachtige marketingtips en krijg het e-book cadeau !