fbpx
Selecteer een pagina

Trek méér mensen naar je winkel met Facebook 

 

Als retailers contact met mij opnemen dan is hun eerste vraag: hoe trek ik meer klanten naar mijn winkel

Dit is inderdaad een grote uitdaging voor alle winkeliers, of je nu een kledingzaak hebt of een fietsenwinkel. Je moet steeds meer moeite doen om klanten naar je winkel te trekken, consumenten shoppen vaker online, zijn minder trouw en worden prijsgevoeliger.

Krachtige, online marketing wordt steeds belangrijker voor retailers om te kunnen overleven in deze moeilijke tijden. Je moet eerst zorgen dat je winkel genoeg potentiële klanten bereikt. Daarna ga je ze inspireren, verleiden om je winkel te bezoeken. Je bouwt een band op en verhoogt je gunfactor. Daar moet jij het van hebben. 

Facebook marketing is de ideale manier om dit alles voor elkaar te krijgen. En dit voor een heel betaalbaar budget. Zomaar wat Facebooken werkt niet. Nee je hebt hier een slim plan voor nodig.  Met mijn aanpak kost het je niet meer dan 1 uur per week. En na 30 dagen zie je al resultaat.

Zou het niet fijn zijn als je merkt dat je elke week klanten naar je winkel trekt via Facebook. Als je voelt dat je aanpak ook echt werkt.

En jij? Krijg jij veel klanten over de vloer dankzij je Facebook marketing?  Nee?
Download hieronder dan  mijn gratis e-book Facebook Power!

E-book Facebook Power
 

Het e-book voor zelfstandige retailers die méér klanten naar hun winkel willen trekken. Méér klanten, fans & omzet?

Schrijf je in op mijn mailinglijst voor krachtige marketingtips en krijg het e-book cadeau !